Új jelszó kérése

Kategóriák

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

 

Ország Boltja 2016 Minőségi díj Lakberendezés kategória III. helyezett

 

Fizetési megoldás
Termékajánló
TOP termékek
Kiszállítás határidő

A szállítást a megrendelést követő 1-5 munkanapra vállaljuk, de igyekszünk minden esetben a rendelést követő 2. munkanapra érkeztetni a csomagot, ha ettől mégis eltérünk, akkor e-mailben vagy telefonon értesítjük.

 

Hírlevél

Kézi adó-vevő Walkie-talkie

Fő kategória >Audió >Kézi adó-vevő Walkie-talkie

Sorrend:

  PMR 5 km Hatótávolságú 8-Csatornás Fekete/Narancs  AM245
Az AM245 kompakt, de funkciós csomagolású rádió. Roger hangjelző hang jelzi másoknak, hogy világos, hogy beszélni. Az energiatakarékos áramkör az akkumulátor élettartamát meghosszabbítja, ha nem továbbítja vagy fogadja. A hívásjelzés felismerhető riasztást biztosít a bejövő hívások számára. Ez a rádió egy megfizethető és könnyű választás mindenki számára a kezdőtől a professzionális rádiós rajongóig! 
15 334 Ft
  PMR 8 km Hatótávolságú 8-Csatornás Fekete/Narancs  AM645
Kompakt kialakítás legfeljebb 8 km-es hatótávolsággal. A hangalapú (VOX) átvitel más feladatokhoz is mentesíti a kezét. Öt választható hang különbözteti meg a különböző feleket a bejövő hívások esetén. Összesen 2662 csatorna kombináció áll rendelkezésre, ha a 22 csatorna a 121 adatvédelmi kóddal (38 CTCSS / 83 DCS) kombinálva van. Ezek a kombinációk megakadályozzák a más rádiók interferenciáját. 
18 575 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés