Kérdés esetén keress bizalommal! +36-20/2209858

Digitális óra, ébresztőóra

Ébresztőóra a pontos keléshez. Ne késsen le munkahelyéről, találkozójáról.

Tekintse meg ébresztőóra kínálatunkat és vásároljón online áruházunkban.


35termék 135
35termék 135

 

Ébresztőóra

Nehezen megy a reggeli kelés? Sietni kellene valahova reggel, és emiatt nem szeretne elaludni? Érdemes a késések elkerülése érdekében beszerezni egy ébresztőórát.
Ön a hagyományosabb stílust kedveli, vagy a modernebbet? Teljesen mindegy, biztosan lesz az ön ízlésének megfelelő stílusú eszköz. Érdemes ezeket közvetlen az ágy mellé helyezni, hogy rögtön meghaljuk, ha jelez és miután felébredtünk ki is tudjuk nyomni. De vannak, akik saját magukkal játszanak ilyenkor kincskereső játékot, Ők általában nagyon nehezen ébrednek fel, és ezzel a játékkal az automatikus ébresztő kinyomását igyekszenek elkerülni. Tökéletes rejtekhely lehet az ágy alatt, ahova be is kell mászni érte, vagy éppen a szoba másik sarka, hogy el keljen érte sétálni. De ezeknél sokkal jobb megoldást tud nyújtani egy gurulós ébresztőóra, ami ha jelez elindul és kezdődhet is a várva várt reggeli fogócska.
A termékeinkre garanciát is vállalunk.
Reméljük sikerült segítenünk a döntésbe és ezt meg is könnyíteni, hogy szeretne-e vásárolni. Ha felkeltettük az érdeklődését, akkor az áruházunkban számos érdekes terméket találhat, melyek lehet érdeklik.