Kérdés esetén keress bizalommal! +36-20/2209858

Szerszámosláda

Mindig kéznél lesz a szerszám ha szerszámokat rendszerezve tároljuk arra szolgáló szerszámosláda. Szükség esetén csak fel kell emelnünk és már vihetjük a munka vagy a barkácsolás helyére nem kell időt vesztegetnünk az összeszedésére. Ha szükséges kínálatunkból választhat kelléktárólót az alkatrészeknek.

Szerszámosláda.

Barkácsolóknak és a szakambereknek is szükségük van szerszámokra gépekre. Érdemes rendszerezni feladatnak megfelelően rendszerezni. erre kiválóan alkalmas általunk kínált szerszámosládák. Az igénynek megfelelően van műanyag és fém kivitelben méretében többféle. Ha szükséges a kisebb kellékekhez kínálunk kelléktárolót amiben rendszerezve tudja tárulni a munkavégzéshez szükséges alkatrészeket kellékeket. De kínálunk speciális kialakítású szerszámosládát fúrógéphez amelyben eltudunk helyezni a kézi fúrógépet, a fúróhegyeket és a szerszámokat. Továbbá nálunk találhat gurulós szerszámosládát ha több eszközt kell vinnie.Egyszerüen a barkácsolók alapfelszerelése szerszámos láda.

A műanyag szerszámosláda általános tároló amelynél általában felül egy „tálca” található kisebb rekeszekre osztva amelyekben elhelyezhetjük a kisebb szerszámokat alkatrészeket, kellékeket. Ezek a termékek kiválóan alkalmasak akár horgászathoz vagy varrósdoboznak is.

A fém tároló már sokkal nagyobb védelmet ad szerszámainknak elektromos készülékeinknek. Kialakításuk révén masszív megbízható tárolók.

A műanyag kelléktárolókra jellemző a bennük kialakított kisebb tárolórekeszek amelyekben csavarok apróbb alkatrészek, de akár elektromos alkatrészeket is elhelyezhetünk. Bizonyos típusainál a rekeszek méreteit megváltoztathatjuk a célnak megfelelően.

A fali tartó egy nagyon praktikus kiegészítő akár a munkaasztalunk elé elhelyezve rendszerezve eltudjuk helyezni kisebb szerszámainkat és a munkánkhoz barkácsolásunkhoz szükséges kiegészítőinket.

A fali tartó alkalmas a kertiszerszámaink takarítóeszközeink áttekinthető helytakarékos elhelyezésére.

Ezekkel a kiegészítőkkel könnyebé egyszerűbbé tudjuk tenni mindennapi munkánkat, barkácsolásunkat.