Kérdés esetén keress bizalommal! +36-20/2209858

Átlagos értékelés:
5 (3 vélemény)
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Péter
2023.03.12
Mindent együttvéve nagyon elégedett vagyok vele! Hatékonyan párátlanít!
Előnyök: A ruhaszárítási funkció kifejezetten jó. 6,2 m2-es fürdőszobában 2-3 óra alatt ~8 dl-1 liter vizet is kiszed. Téli időszakban a ruhák néhány óra alatt olyan száradási szintre kerülnek, amit csak 3 nap alatt érnének el.
Hátrányok: Tényleg nem csendes (Silent módban sem), de a hangja akkora, ami rá van írva! A páraszint mérője néha fals értéket mutat. Én egy külön (néhány ezer forintos) páraszint mérőt is alkalmazok. Volt olyan, hogy ez 66%-ot mutatott, a gép bekapcsolás után 83%-ot ugyanott. Tapasztalatból tudom, hogy 83% csak hosszú fürdés után van egy kis fürdőszobában. Amikor azonban a gép elkezd működni, hamar csökken az először kijelzett irreálisan magas páratartalom, majd rövid idő után eléri a nagyjából reálisat. Ettől függetlenül nagyon jó kis gép! A víztartályt csak 5-10 perccel a gép leállítása után érdemes kivenni, hogy kiürítsük.
Cs. béla
2023.01.28
A készülék leírása pontosnak mondható.
Előnyök: Viszonylag csendes a működése és nagy a víztartálya.
Hátrányok: Egyetlen hátránya az hogy bekapcsolva a megadott páratartalom alatt is folyamatosan megy a ventilátor.
LL
2020.12.17
Nagyon parasodott es elkezdett penészedni mindkét fürdőszobánk. Ez már a 2.ilyen készülékünk, mert az elsővel is meg vagyunk elégedve. A páralecsapodas az ablakon megszűnt. Mintha a peneszfolt is halvanyabb lenne.
Előnyök: Automatilusan bekapcsol, amikor 60fok fölé emelkedik a páratartalom. Nagy a vízgyűjtő tartálya, hatekony mind a 8m2ges, mind a 11nmes fürdőnkben, sok nedvességet összegyűjt.
Hátrányok: Kicsit talan hangos, még "slient" módon is. (ezért mindig becsukjuk a fürdőszoba ajtaját)
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza