Kérdés esetén keress bizalommal! +36-20/2209858

Ultrahangos rágcsálóriasztó nyestriasztó egérriasztó patkányriasztó

Egérriasztó, patkányriasztó, nyestriasztó és egyéb állatriasztók használata.

Ezek a készülékek megelőző í, illetve a már jelenlévő rágcsálók távoltartására szolgálnak. Hatásukat folyamatosan fejtik ki amig be vannak kapcsolva. A készülék üzembehelyezése után az egér, patkány és nyestriasztó és egyéb kisállatokat ultrahang segítségével tartja távol a védett területtől. A már jelenlévő rágcsálókat pedig „elüldözi”. De itt vegyük figyelembe a hatást a már jelenlévő állatoknál lassabban fejti. Ennek ideje napok. ami a jelenlévő kártevők számától is függ plusz menyire komfortos számukra.

 


10termék 110
10termék 110

Ultrahangos rágcsálóriasztó kisállatriasztó.

A rágcsálók - például patkány, egér, nyest – nagyon meg tudják keseríteni a mindennapjainkat. Már maga a tudat is ijesztő, hogy ezek az állatok felbukkanhatnak az otthonunkban és sajnos ez elő is fordulhat, ha nem védekezünk megfelelően. Az ultrahangos patkányriasztó jó szolgálatot tehet, ha szeretné a rágcsálókat távol tartani az életterétől, vagy ha elűzné azokat az egyedeket, amik már komfortosan érzik magukat a házban vagy a ház körül. A kínálatunkban modern kialakítású, ultrahanggal működő riasztó készülékeket találhat, amik megbízható segítséget nyújtanak.

A rágcsálók elriasztása, távol tartása nem mindig egyszerű feladat, főleg, ha a szüleink, nagyszüleink korában alkalmazott módszerekkel próbálkozunk. Azonban a modern kialakítású, ultrahangos működésű rágcsálóriasztók gyors és kényelmes megoldást nyújtanak erre a problémára. A webáruházunkban patkányriasztót, egérriasztót és nyestriasztót is vehet attól függően, hogy milyen állat ólálkodik a háza környékén. Mivel a rágcsálók más-más viselkedést tanúsítanak, más helyekre szeretnek elrejtőzni és más hangokkal lehet elzavarni őket, ezért érdemes célzottan olyan készüléket vásárolni, ami az adott rágcsálóra van specializálva. De ha a gondot egyetlen készülékkel szeretné megoldani, akkor arra is van lehetőség. Ez esetben válassza a variálható frekvenciájú ultrahangos rágcsálóriasztónkat! Bárhol is okozzanak problémát a rágcsálók, a kínálatunkban található patkányriasztó, egérriasztó és nyestriasztó messze űzi őket, hogy már csak egy rossz emlék legyen a jelenlétük.

Az ultrahang visszaverődik ezért elhelyezéskor vegyük ezt figyelembe és lehetőleg ne legyen tereptárgy a hang „útjában”.

Előzze meg a kárt és védekezzen környezetbarát módon. Nem kell kihelyeznie a környezetére veszélyes mérget, hanem használja az elektromos riasztónkat amit garanciával kínálunk. Termékek használata nem káros a környezetére.

Ultrahangos rágcsálóriasztó előnye, hogy olyan hang tartományban dolgozik ami nem zavarja az embert.

A készülékek általában specifikusak egy adott rágcsálóra, de vannak variálható frekvenciájú ultrahangos rágcsálóriasztó.

Ultrahangos nyestriasztó.

Segít értékeink gépkocsink megvédésében. Sajnos súlyos kárt tud okozni a nyest az elektromos vezetékekben okozott károkkal.

Ez akár az épülett illetve a gépkocsi leégéséig is vezethet. Ez ellen hatásosan tud védekezni az ultrahangos nyestriasztóval. Készülékeink lehetnek mobil elemes vagy a gépkocsiba telepíthető 12 V-os  illetve 230 V hálózatí árammal müködtetett.

Védje meg termékeinkel értékeit.

Ne feledkezzünk meg a lakások és egyébb helységekben legtöbbször előforduló rágcsálóról és használjuk ellene az ultrahangos egérriasztó készüléket.