Kérdés esetén keress bizalommal! +36-20/2209858

Infralámpa

1termék11
1termék11

Infralámpa

számos betegségre is megoldást tud nyújtíni. Az infralámpa infravörös sugarai a test szöveteinek mélyebb rétegeibe is képesek behatolni, hogy ott a véráramlás, az anyagcsere és méregtelenítés serkentésével fejtsék ki áldásos hatásaikat, akár lényeges mértékbe felgyorsítva a gyógyulást. A lámpa sugarai képesek a test szöveteinek mélyebb rétegeinek az elérésére, mely hő érzetet kelthet, és ez a folyamat serkenti a véráramlás, ennek köszönhetően az anyagcserét, az oxigén és a tápanyagoknak a szállítását is, ebből kifolyólag a méregtelenítés, a regeneráció és a gyógyulás is felgyorsulhat.
Az infralámpa használatát akár orvosok is javasolhatják, Önnek a számos gyógyító hatása miatt. Arcüreg-, illetve homloküreg-gyulladás esetén, valamint más légúti betegségek, egyes tüdőpanaszok vagy akár hörghurut kiegészítő kezelésére is egyaránt alkalmas. A kellemes meleg érzet miatt segíthet megfázás esetén is. Reumatikus fájdalmak, izomfájdalmak, húzódások, valamint hát- és derékfájás esetén is jó megoldást tud nyújtani, ha a panaszos területet az infralámpával kezeli.
A termékeinkre garanciát is vállalunk.
Reméljük sikerült segítenünk a döntésbe és ezt meg is könnyíteni, hogy szeretne-e vásárolni. Ha felkeltettük az érdeklődését, akkor az áruházunkban számos érdekes terméket találhat, melyek lehet érdeklik.