Új jelszó kérése

Kategóriák

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

 

Ország Boltja 2016 Minőségi díj Lakberendezés kategória III. helyezett

 

Fizetési megoldás
Termékajánló
TOP termékek
Kiszállítás határidő

A szállítást a megrendelést követő 1-5 munkanapra vállaljuk, de igyekszünk minden esetben a rendelést követő 2. munkanapra érkeztetni a csomagot, ha ettől mégis eltérünk, akkor e-mailben vagy telefonon értesítjük.

 

Hírlevél

Tablet Tartók


Sorrend:

  Tablet Autós Tartó 360 ° Dönthető,Forgatható 0.7 kg  knm-fctm11
Erősítse a táblagéptartót az autó ablakához vagy műszerfalára, és azonnal szabadon mozgatható táblagépállvány áll rendelkezésére. 
4 814 Ft
  Tablet Autós Tartó 360 ° Dönthető,Forgatható 0.7 kg  knm-fctm12
Erősítse a tartót autója ülésének fejtámlájához, és hozzon létre szabadon mozgatható állványt. Így a hosszú utazások során gyermekei remekül szórakoznak majd. 
4 547 Ft
  Tablet Tartó Dönthető,Forgatható 7 - 12  1 kg  knm-fmtm30"
Rögzítse egy falra vagy a szekrény alá a konzolt, hogy otthonában bárhol minden irányban mozgatható tabletállványt hozzon létre, mely tetszés szerint dönthető, forgatható és elfordítható. A gyors és könnyű felszerelés érdekében az állvány az összes szükséges szerelési anyaggal el van látva, és automatikusan működő bilincs található rajta. 
8 579 Ft
Tablet Tartó Rögzített 7 - 12  1 kg  knm-ftm10"
Rögzítse a konzolt a falra, és otthonában bárhol rögzített tabletállványt hozhat létre. Az állványon automatikusan működő bilincs található, és a könnyű felszerelés érdekében az összes szükséges szerelési anyagot mellékeljük. 
4 288 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés