Új jelszó kérése

Kategóriák

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

 

Ország Boltja 2016 Minőségi díj Lakberendezés kategória III. helyezett

 

Fizetési megoldás
Termékajánló
TOP termékek
Kiszállítás határidő

A szállítást a megrendelést követő 1-5 munkanapra vállaljuk, de igyekszünk minden esetben a rendelést követő 2. munkanapra érkeztetni a csomagot, ha ettől mégis eltérünk, akkor e-mailben vagy telefonon értesítjük.

 

Hírlevél

Távirányító Kiterjesztők

Fő kategória >TV & Műhold >Távirányítók >Távirányító Kiterjesztők

Sorrend:

 5 GHz Vezeték Nélküli HDMI Jeltovábbító 1080p - Tartomány 30 m kn-wlhdmi11
Szeretne képeket és videókat vetíteni laptopjáról egy nagy méretű képernyőre tekergő kábelek nélkül? A megoldás a König vezeték nélküli HDTV-beállítás. Önnek csak erre a plug-and-play beállításra van szüksége. Az adókészülék átváltható különböző eszközök között anélkül, hogy alaphelyzetbe kellene állítani a kapcsolatot, ezáltal nagyon rugalmas rendszert tesz lehetővé. 
80 496 Ft
 5 GHz Vezeték Nélküli HDMI Jeltovábbító 1080p / 3D - Tartomány 100 m kn-wlhdmi20
Professzionális vezeték nélküli HDTV megoldás, amellyel (akadálymentes rálátás esetén) akár 100 méterről is kábelek nélkül élvezheti a HDTV kiváló kép- és hangminőségét. A készlet rendkívül kényelmes olyan esetben, amikor nincsenek kéznél hosszú HDMI kábelek, amikor a kertben szeretne tévét nézni, vagy amikor a helyiség nem alkalmas vezetékes csatlakoztatásra, például házimozikban, (bérelt) tárgyalótermekben és játéktermekben.
A másik nagy előnye ... 
90 998 Ft
 5 GHz Vezeték Nélküli HDMI Jeltovábbító 1080p / 3D - Tartomány 30 m kn-wlhdmi10
Vezeték nélküli HDTV megoldás, amellyel kábelek nélkül élvezheti a HDTV kiváló kép- és hangminőségét. A készlet rendkívül kényelmes olyan esetben, amikor nincsenek kéznél hosszú HDMI kábelek, amikor a kertben szeretne tévét nézni, vagy amikor a helyiség nem alkalmas vezetékes csatlakoztatásra, például házimozikban, (bérelt) tárgyalótermekben és játéktermekben.
A másik nagy előnye az, hogy infravörös hosszabbító funkcióval is fel van szerelve, ami lehetővé ... 
76 996 Ft
 IR Távirányító Hosszabbító 433.92 MHz / Tartomány 35 m ir-eggs2
Távirányító jeltovábbító. A távirányítók IR jelét továbbítja az egyik szobából a másikba. A rendszer ideális mű:holdvevő:k, Videók, audió rendszereknél történő: alkalmazáshoz. 
10 563 Ft
 IR Távirányító Hosszabbító 433.92 MHz / Tartomány 5 m ir-eggs3
Ennek az infravörös távirányító meghosszabbítónak a segítségével akkor is használhatja a távirányítóját, ha a média lejátszó készüléket egy csukható video szekrényben helyezte el. 3 db infra érzékelővel szállítjuk, a DVD látszóhoz, videó magnóhoz, műhold vagy kábel TV vevőhöz is használhatja. 
7 746 Ft
 IR Távirányító Hosszabbító 433.92 MHz / Tartomány 6 m ir-eggs4
Infravörös hosszabbító az irányíthatóság távolságának megnöveléséhez. Ideális eldugott helyen elhelyezett készülékekhez ( DVD, VCR, STB, SAT). A Komplett készlet 3 infravörös érzékelőt tartalmaz, amely lehetővé teszi, hogy három készülékhez alkalmazhassa. Extra vevőkkel bővíthető, hogy még több készüléket irányíthasson. 
8 565 Ft
 Vezeték Nélküli HDMI Adókészülék | 1080p | 5 GHz | 30 m | Hordozható Hardverkulcs vtra3411bk
Szeretne képeket és videókat vetíteni laptopjáról egy nagy méretű képernyőre tekergő kábelek nélkül? A megoldás a Nedis® vezeték nélküli HDTV-beállítás. Önnek csak erre a plug-and-play beállításra van szüksége. Az adókészülék átváltható különböző eszközök között anélkül, hogy alaphelyzetbe kellene állítani a kapcsolatot, ezáltal nagyon rugalmas rendszert tesz lehetővé. 
80 496 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés