Új jelszó kérése

Kategóriák

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

 

Ország Boltja 2016 Minőségi díj Lakberendezés kategória III. helyezett

 

Fizetési megoldás
Termékajánló
TOP termékek
Kiszállítás határidő

A szállítást a megrendelést követő 1-5 munkanapra vállaljuk, de igyekszünk minden esetben a rendelést követő 2. munkanapra érkeztetni a csomagot, ha ettől mégis eltérünk, akkor e-mailben vagy telefonon értesítjük.

 

Hírlevél

Osztók


Sorrend:

12

2-Port HDMI Elosztó Fekete vlvsp3402
Játsszon le ultranagy felbontású (HD) médiafájlokat egyetlen HDMI forrásból két különböző LCD kijelzős, HDMI-bemenetes plazma TV-n. A kétportos HDMI-elosztó a 3D, Full HD 1080p és 4K2K formátumú hordozókat támogatja. 
5 349 Ft
2-Port HDMI Elosztó Sötétszürke knvsp3402
Jelenítsen meg filmeket, prezentációkat, képeket vagy más tartalmakat HDMI eszközről két képernyőn egyszerre. A HDMI-elosztó felerősíti a jelet, melynek köszönhetően hosszabb kábeleket is használhat a jelerősség csökkenése nélkül. 
14 299 Ft
2-Port Ultra HD HDMI Elosztó Sötétszürke knvsp3432
Jelenítsen meg filmeket, prezentációkat, képeket vagy más tartalmakat Ultra HD HDMI-eszközről két Ultra HD képernyőn egyszerre. Az Ultra HD HDMI-elosztó felerősíti a jelet, melynek köszönhetően hosszabb kábeleket is használhat a jelerősség csökkenése nélkül. 
17 159 Ft
2-Port VGA Elosztó Fekete cmp-switch91
With this professional VGA splitter you can display video from a single VGA source on 2 VGA monitors simultaneously. The perfect solution to create good visability during presentations, demonstrations or video walls. Due to the high quality build of the splitter there will be no signal loss. It’s fully compliant with VGA analogue specifications and ideal for presentations or video walls. 
7 147 Ft
2-Port VGA Elosztó Szürke cmp-splitvga10
A professzionális VGA elosztó segítségével egy VGA jel forrást tud 2 VGA képernyő:n egyszerre megjeleníteni. Kiválóan alkalmas bemutatókhoz, TV falak kialakításához. A kiváló minő:ség jel veszteség nélkül biztosítja a tökéletes megjelenítést. Teljes analóg kompatibilitás. 
8 863 Ft
 4 db 2 portos HDMI Mátrix Kapcsoló Sötétszürke knvma3442
Csatlakoztasson 4 forrást, pl. játékkonzolt vagy multimédiás lejátszót, a mátrix kapcsolóhoz és a két képernyőhöz. A mátrix kapcsoló segítségével 4 forráseszközt is lejátszhat a két képernyőn egymástól függetlenül. 
30 565 Ft
4-Port HDMI Elosztó Sötétszürke knvsp3404
Jelenítsen meg filmeket, prezentációkat, képeket vagy más tartalmakat HDMI eszközről négy képernyőn egyszerre. A HDMI-elosztó felerősíti a jelet, melynek köszönhetően hosszabb kábeleket is használhat a jelerősség csökkenése nélkül. 
22 886 Ft
4-Port Ultra HD HDMI Elosztó Sötétszürke knvsp3434
Jelenítsen meg filmeket, prezentációkat, képeket vagy más tartalmakat Ultra HD HDMI-eszközről négy Ultra HD képernyőn egyszerre. Az Ultra HD HDMI-elosztó felerősíti a jelet, melynek köszönhetően hosszabb kábeleket is használhat a jelerősség csökkenése nélkül. 
25 741 Ft
4-Port VGA Elosztó Fekete cmp-switch95
Játsszon le egy bemutatót a computerén, és mutassa be négy monitoron egyszerre. 
9 807 Ft
8-Port HDMI Elosztó Sötétszürke knvsp3408
Jelenítsen meg filmeket, prezentációkat, képeket vagy más tartalmakat HDMI eszközről nyolc képernyőn egyszerre. A HDMI-elosztó felerősíti a jelet, melynek köszönhetően hosszabb kábeleket is használhat a jelerősség csökkenése nélkül. 
42 905 Ft
8-Port Ultra HD HDMI Elosztó Sötétszürke knvsp3438
Jelenítsen meg filmeket, prezentációkat, képeket vagy más tartalmakat Ultra HD HDMI-eszközről nyolc Ultra HD képernyőn egyszerre. Az Ultra HD HDMI-elosztó felerősíti a jelet, melynek köszönhetően hosszabb kábeleket is használhat a jelerősség csökkenése nélkül. 
48 625 Ft
8-Port VGA Elosztó Fekete cmp-switch99
A professzionális VGA elosztó segítségével egy VGA jel forrást tud 8 képernyő:n egyszerre megjeleníteni. Kiválóan alkalmas bemutatókhoz, TV falak kialakításához. A kiváló minő:ség jel veszteség nélkül biztosítja a tökéletes megjelenítést. Teljes analóg kompatibilitás. 
13 076 Ft

12

Sorrend:

Webáruház készítés