Kérdés esetén keress bizalommal! +36-20/2209858

Kávékapszula, Kávéfőző, Kávédaráló

21termék 121
21termék 121

Kávéfőző

A kávéfogyasztás az egyik legelterjedtebb napi rituálé, a világ jelentős részén bevett szokás. Ha instant kávéból szeretnénk valódi eszpresszót főzni, számos módszer közül választhatunk. A kávéfőző gépeknek két típusa van: a magas nyomással és az alacsony nyomással működő kávégépek.
A kávédaráló az otthoni mini kávéház egyik legfontosabb eszköze, különösen, ha eszpresszó rajongók vagyunk, de más kávéfőzési technikákhoz is ajánlott frissen, otthon darált kávét használni. Két típusa van: késes és őrlőköves. A boltokban leginkább késes darálókat árulnak, melyet Magyarországon sokan mák darálásához is használnak, ezeknek az előnyeihez tartozik a könnyen kezelhetősége és az ára is, mely eléggé kedvező. A késes daráló tökéletesen megfelel, ha filteres kávéfőzőt használunk kedvenc feketénk elkészítéséhez.
A termékeinkre garanciát is vállalunk.
Reméljük sikerült segítenünk a döntésbe és ezt meg is könnyíteni, hogy szeretne-e vásárolni. Ha felkeltettük az érdeklődését, akkor az áruházunkban számos érdekes terméket találhat, melyek lehet érdeklik.