Kérdés esetén keress bizalommal! +36-20/2209858

Indukciós főzőlap, rezsó

Indukciós főzőlap


15termék 115
15termék 115

Indukciós főzőlap

Az indukciós főzőlap számos előnyel rendelkezik, talán ezek közül is a legnagyobb az a hatásfoka, ez a gyakorlatban azt eredményezi, hogy sokkal hamarabb forr fel a víz, és nagyon kicsi hő veszteséggel jár ez az eljárás és ez jelentős energia megtakarítást eredményez. A gáztűzhellyel ellentétben itt nincs nyílt láng, ami miatt sokkal biztonságosabbá teszi ezt a főzés formát. Legtöbb főzőlapnál csak akkor lesz aktív a hő fejlesztés, amikor ráhelyezik az edényt.
A főzőzónák igazodnak az edények méretéhez és formájához is, ezért egyenletesen melegítik fel az ételeket. A többi főzőlappal ellentétben, az indukciós főzőlap a leggyorsabb a reakciója a kért parancsokra. A legtöbb indukciós főzőlap extra funkciókat is tartalmaz, ilyen például a stop + go, amellyel egy gombnyomással szünetelteti a főzést, majd azonos beállításokkal folytatja azt.

A termékeinkre garanciát is vállalunk.
Reméljük sikerült segítenünk a döntésbe és ezt meg is könnyíteni, hogy szeretne-e vásárolni. Ha felkeltettük az érdeklődését, akkor az áruházunkban számos érdekes terméket találhat, melyek lehet érdeklik.

 A rezsó egyszerűbb hagyományos elektromos főzőeszköz. Tiszta, könyen kezelhető és környezetbarát.