Kérdés esetén keress bizalommal! +36-20/2209858

Klíma tisztító

A klíma tisztító spray

olyan termék, amelyet általában a klímaberendezések és légkondicionálók belső részeinek tisztítására használnak. Ezek a spray-k speciális összetevőket tartalmaznak, amelyek segítenek eltávolítani a por, a szennyeződések és a penész lerakódásait, amelyek idővel felhalmozódhatnak a klímaegységben.

A klímatisztító spray-k többnyire aeroszol formájában kaphatók, és könnyen használhatók. Általában követni kell a termék csomagolásán található utasításokat, de általában a következő lépéseket kell megtenni:

Kapcsolja ki a klímaberendezést vagy a légkondicionálót, és húzza ki a dugót a konnektorból.
Tisztítsa meg a külső részeket egy puha ronggyal vagy szivaccsal, hogy eltávolítsa a por és a szennyeződések.
Tartsa a klímatisztító spray-t a belső részeken, például a légbevezetőn és a szűrőn keresztül, és permetezze meg a terméket a megfelelő helyeken.
Hagyja, hogy a spray hatoljon a részekbe néhány percig.
Törölje le a felesleges spray-t egy puha ronggyal, majd hagyja megszáradni a klímaberendezést.
Kapcsolja vissza a klímaberendezést, és használja a szokásos módon.
Fontos megjegyezni, hogy a klímatisztító spray-ket csak a gyártó ajánlásainak megfelelően szabad használni. Továbbá, ha nincs tapasztalata a klímaberendezések karbantartásában, vagy bizonytalan a spray használatával kapcsolatban, érdemes lehet szakember segítségét kérni a tisztítási folyamat elvégzéséhez.


2termék 12
2termék 12

Klíma tisztító.

A klíma melegágya a baktériumoknak így az évente legalább egyszer a szezon kezdetekor meg kell ejteni tisztitását.Az általunk forgalmazott termékekkel ezt Ön is végre tudja hajtani különösebb előképzetség nélkül. Gondoljon egészségére és ne halassza a tisztítást. Rendelje meg még ma.