Kérdés esetén keress bizalommal! +36-20/2209858

Rólunk

Üdvözöljük a Sebők és Társa Bt. webáruházában!

Immár több mint egy évtizede vagyunk jelen a piacon, és büszkék vagyunk arra, hogy az ország egész területén szolgálhatjuk ki lakossági és közületi vásárlóinkat. Cégünk 1996-ban alakult, és 2014 óta működik online webáruházunk, ahol széles termékkínálattal várjuk Önt.

Fő profilunk a műszaki termékek kis és nagykereskedelme, és raktárunk Kecskeméten található, egy többezres raktárkészlettel rendelkezünk. Ez azt jelenti, hogy amikor tőlünk vásárol, számíthat arra, hogy a kívánt termékeket gyorsan és hatékonyan szállítjuk ki Önnek.

Webáruházunkban számos elismert márkát találhat termékpalettánkon, például: Globiz, Nedis, SAL, Home, Somogyi, Handy, Fanrenheit, König, TFA, Hőmérők, Led Lenser, Anco, Steck, és még sok más. Ezek a márkák garanciát jelentenek a minőségre és megbízhatóságra, amit Önnek kínálunk.

A nálunk vásárolt termékeket Áfás névre szóló számlával szállítjuk, amely nemcsak a vásárlás biztonságát garantálja, hanem a garanciális ügyintézés alapját is képezi. Ügyfeleink elégedettsége mindig is kiemelt prioritásunk volt, és minden tőlünk származó termékkel ezt a magas színvonalat igyekszünk fenntartani.

Köszönjük, hogy ellátogatott hozzánk, és reméljük, hogy megtalálja a keresett termékeket webáruházunkban. Ha bármilyen kérdése vagy kérés merül fel, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Mindig itt vagyunk, hogy segítsünk Önnek.

Bízzon bennünk, és válassza a Sebők és Társa Bt. webáruházát, ahol minőség, megbízhatóság és személyes kiszolgálás várja!

Sebők Imre

ügyvezető.