Kérdés esetén keress bizalommal! +36-20/2209858

E201SM s-bag porszívótáska 12 db
E201SM s-bag porszívótáska 12 db
8 190 Ft

E201SM s-bag porszívótáska 12 db

Az s-bag® Classic Long Performance egyedülálló tulajdonságai a következők:

Hosszan tartó teljesítmény: az s-bag® Classic Long Performance 50%-kal tovább bírja, mint egy hagyományos papír porzsák.

60%-kal nagyobb szívóerő: Az s-bag® Classic Long Performance ellenálló, szintetikus anyaga optimális légáramlást biztosít, és állandó szívóerőt biztosít a porszívónak, amikor a porszívózsák megtelik.

Nagy szűrőteljesítmény: Ennek a porszívózsáknak a szintetikus anyaga az 1 mikronos (15-ször kisebb, mint egy emberi hajszál átmérőjű) porszemcsék 99%-át kiszűri. 40%-kal hatékonyabban szűri meg a levegőt, mint egy normál papír porszívózsák, és segít eltávolítani a lebegő részecskéket, például az allergéneket és néhány baktériumot.

A Powerflow™ s-bag® speciális hajtogatással rendelkezik, amely nagyobb kapacitást biztosít, mint egy lapos táska. A Powerflow rugalmasabbá teszi a táskát, és könnyebben beilleszthető a porszívóba.

Továbbfejlesztett zárrendszer – tartós és higiénikus: A zárrendszert újratervezték és jobbá tették erősebb anyag és új tömítési technológia használatával. Ez biztosítja, hogy az s-bag® minden alkalommal bezáruljon, és ne törjön el vagy szivárogjon. Ez a porszívótáska könnyen behelyezhető a porszívóba. Mivel a porzsák az eltávolítás során automatikusan bezáródik, így egyszerű, gyors és higiénikus a csere.

TÜV-tanúsítvány: A TÜV Rheinland Group függetlenül tesztelte és tanúsította az s-bag® Classic Long Performance-t. Erről további információt a www.tuv.com oldalon talál.

Az s-bag® különféle anyagokban is elérhető, hogy megfeleljen az Ön igényeinek és optimalizálja a porszívó teljesítményét: szagtalanító, antiallergén és ultra hosszú teljesítményű.

Az optimális teljesítmény érdekében a zsákokat rendszeresen cserélni kell, a szűrőket pedig minden negyedik zsákcserénél ki kell cserélni. Minden szűrőt ki kell cserélni legalább évente kétszer, vagy valahányszor láthatóan elszennyeződnek. A nem eredeti s-bag® porszívótasakok használata negatívan befolyásolhatja a porszívó teljesítményét.

A csomag 12 db s-bag® Classic Long Performance szintetikus porzsákot tartalmaz.

 

 

 

 

8 190 Ft
A vásárlás után járó pontok: 82 Ft
Adatok
EAN
7319599031498
Gyártó
Electrolux
Cikkszám
E201SM
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek