Kérdés esetén keress bizalommal! +36-20/2209858

E206S s-bag® antiallergén porszívótáska - 4 db
E206S s-bag® antiallergén porszívótáska - 4 db
4 190 Ft

E206S s-bag® antiallergén porszívótáska - 4 db

Az s-bag® Anti-Allergy egyedülálló tulajdonságai:

Antiallergén hatás: Az s-bag® Anti-Allergy védi az Ön egészségét, jelentősen hozzájárul otthona higiéniájához és levegőjének tisztaságához, miközben megőrzi a kiváló teljesítményt. Az s-bag® Anti-Allergy csökkenti az allergéneknek való kitettséget és az allergia kockázatát a családban.

Magas szűrési kapacitás: Az s-bag® Anti-Allergy nagy szűrőképességgel rendelkezik a pollen, porrészecskék, poratkák, atka-allergén és macska-allergén csapdázására egészen 1 mikronig (ez 15-ször kisebb, mint az emberi hajszál átmérője). Szűrési szint, amely nagy előnyt jelent az asztmában és allergiában szenvedők számára.

A Powerflow™ s-bag® speciális hajtogatással rendelkezik, amely nagyobb kapacitást biztosít, mint egy lapos táska. A Powerflow rugalmasabbá teszi a táskát, és könnyebben beilleszthető a porszívóba.

Továbbfejlesztett zárrendszer – tartós és higiénikus: A zárrendszert újratervezték és jobbá tették erősebb anyag és új tömítési technológia használatával. Ez biztosítja, hogy az s-bag® minden alkalommal bezáruljon, és ne törjön el vagy szivárogjon. Ez a porszívótáska könnyen behelyezhető a porszívóba. Mivel a porzsák az eltávolítás során automatikusan bezáródik, így egyszerű, gyors és higiénikus a csere.

Az s-bag® különféle anyagokból is elérhető, hogy megfeleljen az Ön igényeinek és optimalizálja a porszívó teljesítményét. Klasszikus hosszú teljesítményű, szagtalanító és ultra hosszú teljesítményű.

Az optimális teljesítmény érdekében a zsákokat rendszeresen cserélni kell, a szűrőket pedig minden negyedik zsákcserénél ki kell cserélni. Minden szűrőt ki kell cserélni legalább évente kétszer, vagy valahányszor láthatóan elszennyeződnek. A nem eredeti s-bag® porszívótasakok használata negatívan befolyásolhatja a porszívó teljesítményét.

A csomag 4 db s-bag® Hygiene Anti-Allergy szintetikus porzsákot tartalmaz.

Hivatkozás E206S vagy E206P néven is ismert.

 

 

 

 

4 190 Ft
A vásárlás után járó pontok: 42 Ft
Adatok
EAN
7319599031467
Gyártó
Electrolux
Cikkszám
9001684605
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek