Kérdés esetén keress bizalommal! +36-20/2209858

Wi-Fi-s mozgásérzékelő 120°*os WIFISM10WT
Wi-Fi-s mozgásérzékelő 120°*os WIFISM10WT
8 590 Ft

Wi-Fi-s mozgásérzékelő 120°*os WIFISM10WT

Wi-Fi-s mozgásérzékelő 120°*os WIFISM10WT
Wi-Fi-s mozgásérzékelő 120°*os WIFISM10WT
Ez az intelligens Wi-Fi-s mozgásérzékelő (120°-os észlelési területen 10 m-es hatótávolsággal) vezeték nélküli biztonsági rendszer részeként vagy csupán berendezések bekapcsolására is használható, amikor egy helyiségbe belép.

Egyszerű beállítás
Beállítása nem is lehetne egyszerűbb: a Wi-Fi routerhez könnyedén csatlakoztatható, így okostelefonjáról vagy táblagépéről vezérelhető, valamint értesítések küldését is lehetővé teszi eszközére.

Párosítás más termékekkel
A Nedis® SmartLife választékának más eszközeivel és berendezéseivel is párosítható olyan események kioldására, mint például a lámpák felkapcsolása, amikor valaki belép egy helyiségbe.

A Nedis® SmartLife ismertetése
Fedezze fel az egyetlen egyszerűen használható és intuitív alkalmazáson keresztül vezérelhető termékek - például lámpák, kapcsolók, aljzatok, érzékelők és kamerák - széles körű és folyamatosan bővülő választékát. Az Amazon és a Google Home által támogatott hangvezérlési funkciók, valamint az, hogy meglévő Wi-Fi-hálózatán kívül nincs másra szükség, a csatlakoztatott, intelligens otthont igazán egyszerűvé teszik.
Keressen csupán egy intelligens lámpát vagy aljzatot, vagy automatizálja akár az egész házat, az intelligens technológia ma már rendkívül könnyedén hozzáférhető.
• Nagy teljesítményű PIR mozgásérzékelő - 120°-os tartományban kínál 10 m-es lefedettséget
• Egyedüli biztonsági megoldásként is használható
• Egyszerűen csatlakoztatható a Nedis® SmartLife más termékeihez, és elindítja a jeleneteket, amikor valaki belép egy helyiségbe
USB áramellátás.

 

 

 

 

8 590 Ft
A vásárlás után járó pontok: 86 Ft
Adatok
EAN
5412810313822
Gyártó
Nedis
Felhasználás.
Biztonság
Cikkszám
WIFISM10WT
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek